Altijd en overal kunnen werken

Wil jij altijd en overal toegang tot jouw data? Moeten jij en je collega’s ook thuis of op locatie kunnen werken? Heb jij een traditionele omgeving met servers en werkstations?
Wij helpen je graag de transformatie te ondergaan naar de moderne werkplek waardoor je overal kunt werken.

De cloud is de limit

De cloud is meer dan één oplossing. De cloud bestaat uit een hele boel oplossingen die idealiter ook nog eens goed samenwerken.

Cloud werkplek

Een online werkplek is onmisbaar in een hedendaagse organisatie. Organiseer uw werkzaamheden, documenten, verbeter de communicatie en samenwerking met collega’s gemakkelijk met Microsoft 365. Wij bieden deze oplossing en richten het geheel naar eigen wens voor jou in.

Camerabeveiliging & Alarm

Jouw huis of bedrijf moet natuurlijk goed beveiligd zijn. Als je je huis verlaat doe je tenslotte ook de deur dicht en liefst draai je deze ook op slot. Maar om zeker te zijn dat er geen ongenodigde gasten binnen kunnen komen kies je voor een alarminstallatie en camerabeveiliging.

Microsoft 365

Microsoft 365 is een suite met apps die je helpen verbonden te blijven en dingen gedaan te krijgen

VoIP telefonie

Bellen via internet wordt steeds normaler. Met VoIP (Voice over IP) bent je altijd en overal bereikbaar via jouw vaste nummer. Maar ook biedt het mogelijkheden voor video bellen en chatten, hebben we een handige app en sta je in nauwer contact met uw collega’s en klanten. Lees meer over de voordelen van cloud telefonie.

Teamleader

Teamleader is een multifunctionele en schaalbare CRM oplossing die geschikt is voor bijna iedere organisatie. Ben je op zoek naar een CRM applicatie met een berg aan standaard integraties en grote mate van flexibiliteit, dan is Teamleader ook voor jou geschikt als CRM.

Dropbox Business

Eindelijk heb je je tools, materiaal en collega’s op één plek bij elkaar. Dropbox Business is meer dan veilige opslag: het is een slimme, naadloze manier om je bestaande workflow te optimaliseren.

Internetverbinding

Zonder internet kan niemand meer heden ten dage. Dit is een primaire levensbehoefte geworden voor elke onderneming en iedereen. Spike Technology Europe helpt u bij het aanvragen en aanleggen van uw internetverbinding. Overstap maken? Ook daar kunnen wij u bij ondersteunen.

Domain and website

Webhosting & Domein

Er zijn legio soorten domeinnamen, vele bekende soorten registraties eindigen vaak met de letters zoals .nl .be .eu .com .net, maar er zijn ook moderne en minder bekende domeinregistraties .systems .academy maar ook .amsterdam .vlaanderen of vele andere soorten zijn mogelijk.

One stop shopping voor al uw ICT-vraagstukken

Of het nu om managed services, online werkplekken, ICT-beheer, telefonie, internet of de cloud gaat: we hebben alle expertise in huis.

Heb je een vraag of wil je hulp bij de overgang naar de cloud?

De cloud is niet eng, is geen abacabra, het is geen toekomst, het is nu. Wij van Spike Technology Europe leggen je graag uit wat de cloud voor jouw organisatie kan betekenen, maar vooral hoe je welke tools of oplossingen kunt inzetten voor jouw organisatie, zodat de automatisering voor jou gaat werken.

Veelgestelde vragen over Cloud Services

Wat is cloud?

De cloud (Nederlands: wolk) staat voor een netwerk dat met al de computers die erop aangesloten zijn een soort ‘wolk van computers’ vormt, waarbij de eindgebruiker niet weet op hoeveel of welke computer(s) de software draait of waar die computers precies staan. De gebruiker hoeft op deze manier geen eigenaar meer te zijn van de gebruikte hard- en software en is dus ook niet verantwoordelijk voor het onderhoud. De details van de informatietechnologische infrastructuur worden aan het oog onttrokken en de gebruiker beschikt over een “eigen”, in omvang en mogelijkheden schaalbare, virtuele infrastructuur. De cloud is dus een techniek waarmee schaalbare online diensten kunnen worden aangeboden. Zonder de mogelijkheid tot schalen heeft een aangeboden online dienst geen betrekking op cloud computing.

Wat is een cloud werkplek?

Een online werkplek, digitale werkplek of cloud werkplek. Je hebt deze termen waarschijnlijk al vaker gehoord, maar wat betekent het nu precies? Wanneer kun je een werkplek een online werkplek noemen?

Wanneer alle software die gebruikt wordt niet meer op een desktopcomputer of lokale server draait, maar vanuit de cloud (centraal) worden gefaciliteerd, spreek je van een online werkplek.

De werknemer hoeft in dit geval geen software op zijn lokale computer te installeren, omdat alle applicaties op servers in een datacenter staan.

De applicaties zijn altijd en overal te gebruiken. Het enige wat je als gebruiker nodig hebt is een computer met internetverbinding. Met een persoonlijk account heb je na inloggen toegang tot een eigen, beveiligde online omgeving met toegang tot alle applicaties én jouw data.

Ik gebruik nog oude software, kan ik nu overstappen naar de cloud?

Afhankelijk van de soort software kunt u toch overstappen naar een cloud werkplek. Sommige oudere applicaties hebben problemen met printers of cloud omgevingen, bij twijfel kunnen wij dit altijd voor u analyseren.

Is mijn data veilig in de cloud?

Bij gebruik van de cloud oplossingen van Spike Technology Europe, staat uw data veilig opgeslagen in de cloud. Onze cloud begeeft zich in datacenters in Nederland en voldoet ook aan de GDPR/AVG wetgeving. Uw data is beschermd middels firewalls, anti-virus en is enkel toegankelijk multi-factor authenticatie. Hierdoor worden ongenodigde gasten niet toegelaten tot uw data.